admin

bildeapeHei alle barn på Tenor skole!
Lørdag 25. juni fra kl 16-18.30 er det barneshow og tilrettelagt for dere. Vi starter kl 16,00 med ansiktsmaling og sikkert besøk fra Gorilla som deler ut noe godt.
Kl 17,00 er det stort show fra senen med en av Norges beste tryllekunster, mer om han finner dere på www.havardsand.com
CA kl 18,00 avslutter vi opplegget for barn og går over på aktiviteter for voksne. Da må dere si til Far og Mor at dem må skaffe barnevakt til dere, så de kan være der hele kvelden.
VELKOMMEN SKAL DERE ALLE VÆRE TIL «BERGET DET BLÅ»

p.s. Program for voksne: ca. kl 19,00 VM i stikkekasting-ca. kl 20.30 GT-Sara og deretter tar Norges beste Zulu band over, Opus Band – pluss-pluss

Tidenes snømann er bygget i Zululand. Det er  Familien Cisaneb i Rogneveien 8 som oppførte den i felleskap. Med en høyde på mer enn  3 meter og med innebygget lekerom er den et imponerende skue.

snowman3

kongefesten4

Det er snart tid for Kongefesten som avholdes Lørdag 27. september. Denne festen er et arrangemang hvor det skjer ting og hvor det opptrer artister utenom det vanlige.

Så er du glad i å oppleve live musikk på sitt beste kan vi garantere en uforglemmelig aften. For første og antagelig siste gang kommer det en helt spesiell artist til Slitu, David Farr.  Jeg opplevde David på Grand Canaria og kan skrive under på at han har en stil og en driv i musikken sin som kan bergta noen og enhver!
Og som ikke det er nok vil også Elsa McTaggart og Gary Lister (de opptrådde på Kongefesten 2011) gjeste scenen sammen med David.

Det blir selvsagt avholdt VM i stikkekasting! Hvem vinner årets vandrepokal?

Sett av kvelden. Ta med deg litt lykkevann, masse godt humør og en haug med venner for en super opplevelse. Men vær rask, det er begrenset med plasser så meld deg på facebook.no/zulukongen.thor (arrangemang) eller ring Thor på 913 01 495 eller Jan på 90 93 86 86
Portene låses opp kl 18:00
Ballet åpner 19:30
Vel møtt!

Jan Larsen
Minister of Propaganda

Sommer_O115. August i år arrangerer Slitu Velforening, Slitu IF, Kraftverket, Zuluklubben og Zululand i fellesskap sommerfest på lekeplassen i Slitu for barn og voksne. Ta med grillklypa og møt opp for dette er en super anledning for alle til å bli bedre kjent i lokalmiløet vårt.

Se innbydelsen her

fullmanethumbDet er på tide å minne om en av de store begivenhetene som skjer i Slitu hvert år nemnlig Fullmånepartyet på Berget i det blå. I år blir arrangemanget avholdt Lørdag 5 Juli. Det blir felles opptog med musikk og flagg fra sentrum av Slitu kl. 18:00, det blir servering og det er mange flotte artister som kommer for å underholde. Og med den nedbøren vi hadde i fjor så bør det ha regnet fra seg for noen år, så da satser vi på strålende sommervær 🙂 Vi kan ikke garantere været, men det vi kan garantere er at det vil bli masse fest og morro utover hele kvelden, kun avbrutt av enda mere fest og morro! Så hold av dagen, ta med naboer, venner og kjente og møt opp!    Se innbydelsen her

Annonsører