kongefesten4

Det er snart tid for Kongefesten som avholdes Lørdag 27. september. Denne festen er et arrangemang hvor det skjer ting og hvor det opptrer artister utenom det vanlige.

Så er du glad i å oppleve live musikk på sitt beste kan vi garantere en uforglemmelig aften. For første og antagelig siste gang kommer det en helt spesiell artist til Slitu, David Farr.  Jeg opplevde David på Grand Canaria og kan skrive under på at han har en stil og en driv i musikken sin som kan bergta noen og enhver!
Og som ikke det er nok vil også Elsa McTaggart og Gary Lister (de opptrådde på Kongefesten 2011) gjeste scenen sammen med David.

Det blir selvsagt avholdt VM i stikkekasting! Hvem vinner årets vandrepokal?

Sett av kvelden. Ta med deg litt lykkevann, masse godt humør og en haug med venner for en super opplevelse. Men vær rask, det er begrenset med plasser så meld deg på facebook.no/zulukongen.thor (arrangemang) eller ring Thor på 913 01 495 eller Jan på 90 93 86 86
Portene låses opp kl 18:00
Ballet åpner 19:30
Vel møtt!

Jan Larsen
Minister of Propaganda

Annonsører