zulukongen

Zulukongen Thor

Zulukongen, alias Thor Nilsen er innfødt Zuluneger og har i mange år vært en drivkraft og pådriver for lokalsamfunnet. Thor har deltatt aktivt i det meste som har rørt seg på lokalplanet. Som grunnlegger og redaktør i Slitu Info har han samlet og publisert historisk materiale, bilder og historier . Alle utgavene finnes under lenken “ZuluPosten”. Gjør man en eksepsjonell innsats i lokalsamfunnet kan man også bli utnevnt og hedret som æresborger av Kongedømmet Zulu. Med dette arbeidet har han gjort og gjør en uvurderlig innsats for alle innbyggere og medborgere i Kongedømmet. Hans arbeid ble inspirasjonen til å opprette internettdomene for Slitu.
www.zulukongen.com er opprettet og gitt i gave til Kongen og dermed Slitu’s innbyggere.

 

baronen

Baron Ansten Josefsen

Baron Arnsten har de kansje mest udefinerte oppgavene i hoffet. Under kongen men over statsrådene holder han trådene samlet og passer på at det ikke dannes knuter eller floker.  Arnsten spiller på mange strenger samtidig og i det er han en sann mester Som en hai må svømme for å leve må Arnsten meditere og under disse prosessene fødes det nye ideer og tanker på løpende bånd.

 

kulturministeren

Ole Kristian Syversen
Kulturminister

Ole Kristian Syversen, alias Kisen er kanskje ikke født i 1857 på Santa Fe,men at han mang en gang i sine barnesko har lekt kowboy i og rundt høyblokka kan ikke bestrides. Når denne gutten ble til mann ble det skapt mange gode historier i vårt lokalmiljø. Siden har han fortsatt å skape gjennom sitt forfatterskap og for Zululand er det en lykke at han har tatt på seg Kulturministerskjorten.

 

martin

Martin Nilsen
Skog og Velferdsminister

Martin Nilsen er vår velferds minister, han har ekte Zulublod i årene! Hans primær oppgave er og se til at innbyggere har det godt og trives. Martin har vært delaktig i å opparbeide ”berget i det blå” . Flere planer ligger på vent i bruk av dette rekreasjons sted! Han er også en fremragende trubadur som med sin gitar gjerne lager litt undereholdning. Ta kontakt hvis det er tiltak i Zulu som vil bidra til at vi kan få en enda bedre tilværelse.   ”

 

 

 

propagandaminister

Jan Larsen
Propagandaminister

Jan Larsen ble utnevnt til propagandaminister i møte hos kongen 1. april 2010. Hans oppgaver i kongedømmet består i å markedsføre kongedømmet, fremme Zulunegerers omdømme og rykte i mot 3. person generelt, ha overoppsyn med www.zulukongen.com og alt hva som herved står i forbindelse.

 

solfrid

Solfrid Sørnes
Forsvar og angrepsminister

Vår “forsvar og angrepsminister” er ikke innfødt Zuluborger, men konverterte til Zulu under en høytidlighet for noen år siden. Hun ble tatt opp som statsråd, høsten 2010. Hennes primære oppgave er å vokte og forsvare kongedømmes overhode, mot utidige angrep. I tillegg legge planer for utvidelse av territorium, samt se mot andre områder vi kan utvikle oss på.
Hun har også en oppgave med og bevare det norske språk muntlig og skriftlig internt i Kongedømme.
Vi ønsker henne lykke til med spennende oppgaver i årene som kommer!

 

Regjeringen

Håvard Lysaker
Data og It minister

Håvard Lysaker er kanskje ikke trollmannen fra Oz, selv om det virker slik når han løser pc-problemer.
Han er alle hackeres store skrekk og som Data og It minister vil han jakte på trojanske hester, dataormer og pc-virus i Zululand slik at vi alle kan føle oss trygge når vi logger på Zulukongens nettsider.

 

vibekke

Vibekke Skofterud
Idrettsminister

Hele Slitu’s idrettsmister Vibekke Skofterud trenger ingen nærmer presentasjon. Hun er i kraft av sitt virke Idrettsminister. Hun har gitt kongedømmet uvurderlig pr og hun står som et forbilde for store og små trimsjeler.

 

aslaug_350px

Aslaug Trollerud
Mat og Ærnæringsminister

Vår alles Aslaug Trollerud er en foregangs kvinne for kosthold. Hennes fremragende hjemmelagde mat husker vi helt fra kafé tiden i Slitu. I tilegg til gode kaker og desserter, påser hun at det alltid også til sine retter er friske grønnsaker, slik at helse aspektet holder mål.
Aslaug er i gang med og komponere frem en egen Zulu tapas—dette venter vi i spenning på! I mellom tiden nyter vi av hennes matkunster en gang i mnd på Zuluklubben, mnd høydepunkt.  Mange i Zululand ser opp til Aslaug som ”reserve Mor” spesielt de som opplevde kafé livet i Slitu på 60 og 70 tallet!

 

johannessen

Jørn Harald Johannessen
Forsyningsminister

Vår forsyning minister Jørn Harald Johannsen, jobber selvsagt i Ringnes. Han har et overordnet ansvar for at det til en hver tid er tilgjengelig resurser innen hans spekter.

 

Elisabeth

Elisabeth Strengen Gundersen
Samspillminister

Elisabeth er en av de mest engasjerte personene i dette solsystemet og med et verv i, eller hånd på det meste som rører seg i lokalsamfunnet er hun den fødte samspillminister.

 

 

Reinert

 

Reinert Teig
Vedlkeholdsminister

Vårt kjære kongedømme må holdes ved like og da er det godt og vite at Reinert står klar med spann og kost når det trengs.

 

 

 

Annonsører